Theater & Dance

At Collegiate, students will have a basic understanding of and be able to apply the formal concepts of visual design through composition, color theory, and graphic rendering. Throughout the curriculum, students will link these formal design concepts to both two dimensional and three dimensional designs.

This is the heading

Educational System’s curriculum leads the world in concentrated student preparation. American colleges consider a student’s final year at a high school to be the equivalent of post-secondary education in the United States.